NO-TAGS is gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied, kunnen wij u de beste oplossing bieden en zorgen dat uw bedrijfspand, reaclamebord of gevel weer geheel schoon wordt.

Milieu
NO-TAGS werkt uitsluitend met milieuvriendelijke producten die in de loop der jaren samen met een gerenommeerde leverancier zijn ontwikkeld. Hierdoor is flexibel én effectief behandelen op elke plaats en vrijwel elke ondergrond mogelijk, zoals: baksteen, beton, staal, zandsteen, diverse soorten natuursteen, glas en plexiglas.

Werkwijze
Van iedere door ons te verwijderen graffiti worden foto’s gemaakt, die u kunt gebruiken bij aangifte.
Indien nodig, werken we buiten kantoor- of winkeltijden, om overlast te voorkomen. Wij bewerken ook geschilderde oppervlakten. Muren, deuren e.d. worden door ons vakkundig overgeschilderd.

Impregnatie
Naast het verwijderen van graffiti is het tevens mogelijk om uw gevel preventief te impregneren. Hierbij wordt voorkomen dat de graffiti in uw muur trekt en moeilijk te verwijderen wordt. Impregneren wordt veelal toegepast op gevels van een bijzonder materiaal, bijvoorbeeld graniet, of wanneer er een verhoogde kans is op graffitivandalisme.

Stadsdeel Centrum
NO-TAGS heeft een speciale regeling getroffen met de gemeente Enschede, stadsdeel Centrum. Mocht uw pand tot dit stadsdeel behoren, dan kunt u via een aangifte bij de stadswacht regelen dat de grafftiti van uw (winkel)pand kosteloos kan worden verwijderd.
Neem voor meer informatie contact met ons of met de gemeente op of u in aanmerking komt voor deze regeling.

graffiti7   graffiti8   graffiti6