Met haar jarenlange ervaring in de schoonmaakbranche, is NO-TAGS een goede partner als het gaat om periodieke of eenmalige schoonmaakwerkzaamheden.

schoonmaak3-1Interieurverzorging
Een opgeruimd en schoon kantoor is het visitekaartje van elk bedrijf en iedere instelling. Ook u weet dat als geen ander. Het liefst heeft u geen omkijken naar schoonmaakwerk, zodat u zorgeloos kunt doorwerken. Maar het vinden van een goede partner tussen de vele aanbieders is niet altijd makkelijk.
NO-TAGS is een goede partner op dit gebied en biedt u een goede oplossing.

Opleveringsschoonmaak
Voor het opleveren van een woning of bedrijfspand is het vaak noodzakelijk de woning goed achter te laten voor de volgende gebruiker. Tijd is vaak een beperkende factor hierin en uitbesteding is vaak erg prijzig.
NO-TAGS heeft reeds ruime ervaring met opleveringsschoonmaak en kan u als particulier of bedrijf voor een goede prijs een heleboel werk uit handen nemen.
Zo kunnen wij al enkele woningbouwverenigingen en vastgoedmaatschappijen tot onze klantenkring rekenen.

Werkwijze
NO-TAGS houdt van een heldere aanpak: bij elk project wordt volgens een vooraf afgesproken werkschema en tijdsplanning gewerkt. Duidelijke afspraken met de opdrachtgever zorgen voor een plezierige samenwerking, waarbij NO-TAGS kwaliteit en continuïteit waarborgt. Wij staan garant voor een professionele aanpak, een flexibele instelling en een servicegerichte dienstverlening.