paneel4Zonnepanelen zijn een duurzame oplossing om zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Je ziet ze tegenwoordig op vele daken van huizen, bedrijven of in tuinen. Zonnepanelen kunnen een hoog rendement opleveren, maar toch zijn er factoren die dit rendement in de loop van de tijd kunnen verminderen, in één jaar tijd zelfs tot ruim 7%.
Een belangrijke factor van rendementsverlies is vervuiling. Veel mensen denken dat zonnepanelen zelfreinigend zijn en vuil er vanzelf wordt afgeregend. Stof, vogelpoep en ander vuil blijven echter vaak op uw panelen achter en regelmatig reinigen zorgt niet alleen voor een hogere stroomopbrengst, maar ook voor een langere levensduur.

Belangrijk bij de reiniging van uw zonnepanelen is dat dit zonder chemicaliën gebeurt en met materialen die geen beschadigingen kunnen veroorzaken.
NO-TAGS reinigt uw panelen uitsluitend met osmose water en zeer zachte borstels. Met behulp van het tuckerpole systeem worden uw panelen op een professionele en effectieve manier gereinigd.

Neem voor meer informatie contact met ons voor advies op maat.